Километража си работи точно ако не се слагат гуми и джанти различни от тези,които препоръчва производителя.Говорим за размери.С 205/50 гуми с високоскоростен индекс,нископрофилни както се вижда,чистонови и прави леки джанти с правилния офсет и 6.5 ДЖ ширина,така трудни за намиране и така добре пасващи на гумите 16-ки се вдигат много големи скорости с фейслифта.Ако някой иска да се увери,може да инвестира в колата и да провери.Говорим без чип,без филтър,идеално техническо състояние и сток двигател 155 коня.Другия вариант посочен от производитела е 225/45/17,само че това са малко по-големи гуми,по-голямо челно съпротивление,малко по широка и тежка джанта защото на 6.5 ДЖ не е ОК гума 225.И не е ли обслужена и с качествено масло,нема смисъл от другото...Тва е ако искате да вдигате скорости!Карана е А95 и не е имало проблеми.А 205/55/16 не е така бърза да добавя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
210km/h max speed ????
Collapse
X
-
Аз пък мисля да ви кажа, че GPS има доста по голямо отклонение поне тези които се продават (масово). Та това зависи от приемника на GPS-устройството и от това колко спътника хващаш в дадения момент с какъв сигнал и с какви отклонения в сигнала. Ако вземеш обаче професионален приемник като например някой от военните и сигнала е на максимума и хващаш максимален брой спътници виж тогава ще си е точен !
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Comment
-
Аз на моето ГТВ максималната скорост която достигнах беше 219км/ч с ама чисто нови гуми Toyo 205/55/16 повече неможахта толкова за максималните скорости.Сега за (под)темата която се отвори.Колеги смених 3 ГПС-а и на трите бяха едни и същи резултатите до 100км/ч имаше разлика около 15-20км/ч но след 100-те нямаше ни най-малко отклонение винаги съм карал с 205/55/ZR16 GTV-то беше 2.0 16v 155hp няма да взимам отношение по въпроса с размера на гумите защото както гледам всеки си знае неговото и няма как да се съгласи с друго мнение поздрави от Атина на всички
Comment
Comment